Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Riksteatet: Nei og atter nei

11. mars @ 18:00 - 20:00 CET

Nina Lykke sparer ikke på kruttet når hun tar tidsånden på kornet og får oss til å le av oss selv. Gled deg til en nådeløs satire over våre liv!

Ingrid og Jan har vært gift i et kvart århundre og bor i en villa med de to sønnene sine. Guttene er store nok til å regnes som voksne, men oppfører seg som hotellgjester. For Ingrid har både familielivet og læreryrket mistet glansen.

Jan, derimot, får opprykk til avdelingsdirektør i departementet og blir overmannet av en ny og energisk giv. Og av den langt yngre rådgiveren Hanne, som er i ferd med å bli akterutseilt på familiefronten. Det er på tide å ta grep.

“Nei og atter nei” er en skarp, morsom og ubehagelig roman om kjernefamiliens kår i et samfunn hvor øyeblikkets lyst er den edleste ledestjerne og ingenting er så drøyt at det ikke kan forsvares med individets trang til frihet.

Med kritikerroste Maren E. Bjørseth i registolen og Ingunn Øyen, Anders Mordal og Mari Hauge Einbu på scenen, kan ikke dette bli annet enn en fest av en forestilling, som mange vil kjenne seg så altfor godt igjen i.

På scenen
Ingunn Øyen, Anders Mordal og Mari Hauge Einbu

Team
Regissør: Maren E. Bjørseth. Dramatiker: Liv Heløe. Scenograf: Signe Gerda Landfald. Kostymedesigner: Marianne Sembsmoen. Lysdesigner: Ingrid Skanke Høsøien. Lyddesigner/komponist: Alf Lund Godbolt. Dramaturg: Kristofer Blindheim Grønskag. Produsent: Silje Vigerust Vinjar

Av Nina Lykke.

Dramatisert av Liv Heløe.

Forestillingslengde: 2 timer (ingen pause).

Urpremiere: Oslo / Nydalen 16. feb 2023

Produsert av Riksteatret.

Detaljer

Dato:
11. mars
Tid
18:00 - 20:00 CET
Hjemmeside:
https://facebook.com/events/s/riksteatet-nei-og-atter-nei/835734084257748/

Sted

Hurtigrutens Hus Vesterålen Kulturhus
Markedsgata 1
Stokmarknes, 8450 Norge
+ Google-kart
Telefon:
76164029
View Sted Website